EKO tisztító foszfátmentes tabletták kávéfőzőhöz - 140 db - WoldoClean®

EKO tisztító foszfátmentes tabletták kávéfőzőhöz - 140 db - WoldoClean®

Ajánlat Önnek: EKO tisztító foszfátmentes tabletták kávéfőzőhöz - 140 db - WoldoClean® eredeti gyártótól kedvező áron 9150 HUF Ft. Mutass többet »

Elérhetőség: Raktáron > 5 db
9 150 Ft
Vásárlás »
home
Ingyenes szállítás

feletti rendelésekre 18.750 Ft

sync
14 napos visszatérítési jog

ingyenes és kockázatmentes

thumbs-up
Ellenőrzött magyar bolt

minőségi termékekkel

cart
Vásároljon bármikor

a nap 24 órájában nyitva

Leírás

Univerzális tisztítótabletta minden gyártó teljesen automata kávégépéhez. Foszfátmentes tisztítótabletta a kávéfőző optimális tisztításához és ápolásához. Zsírtalanítja és kíméletesen eltávolítja a kávémaradványokat a főzőegységből. Új nátriumalapú formula, amely minden teljesen automata kávéfőzőhöz alkalmazható. 15 mm átmérőjű és 2 g tömegű tisztítótabletta. Univerzális tisztítótabletta minden gyártó teljesen automata kávéfőzőjéhez. Egyenletes oldódási idővel rendelkező automata tisztítóprogramokhoz. Foszfátmentes tisztítótabletták a kávéfőző optimális tisztításához és ápolásához. Zsírtalanítja, és kíméletesen eltávolítja a kávémaradványokat a főzőegységből. Foszfátmentes tisztítótabletták új nátrium alapú formulával minden teljesen automata kávéfőzőhöz. 15 mm átmérőjű és 2g tömegű tisztítótabletta.   Térfogat: 140 tisztítótabletta Gyártó: 22419 Hamburg, WoldoClean by Woldoshop GmbH, Oehleckerring 9a- 11 Márka: WoldoClean Forma: Tabletták Kompatibilis modellek: Bosch, Nespresso, Siemens, Jura, De Longhi, Tassimo és még sok más. Különleges jellemzők: Automatikus tisztítóprogramokhoz, Eltávolítja a kávéolajokat és kávézsírokat, Eltávolítja a kávémaradványokat és a szennyeződéseket, Minden géppel kompatibilis, Karbantartja és tisztítja a főzőegységet Boldoggá tesz, hogy rendezvényeink boldoggá tesznek! Csatlakozzon az elégedett ügyfelekhez.

Termékleírás

    • Termelő: WoldoClean®
    • Ár: 9150 HUF
    • EAN: 0753626211892
    • Kategória: Konyhai eszközök > Kávégépek tisztítása

Hasonló termékek

EKO tisztító foszfátmentes tabletták kávéfőzőhöz - 140 db - WoldoClean®

A márka egyéb termékei

WoldoClean®

EKO tisztító foszfátmentes tabletták kávéfőzőhöz - 140 db - WoldoClean® kedvenc márkától - megkapja ezt az ajánlatot egyedi akcióval 9150 HUF Ft. A rajtunk keresztül történő vásárlás a jó ár biztosítását jelenti. A népszerű ajánlatot visszaküldik, már nem fizet csomagolásért és postaköltségért 35000 Ft feletti megrendelés esetén. A megmentett koronák sok örömet okozhassanak neked.

A gyártó a legjobb termékeket kínálja a területén. Az összes termék megtekintése itt: .

Szállítás és fizetés

Szállítás

  • GLS
  • Csomagküldó.hu
  • Magyar Posta
  • Express One
Fizetés

  • INGYENES szállítás megrendelés 18570 forint-tól.